Jubileumconcert koor Vocalis uit Johannes de Doper/Katwijk op vrijdagavond 16 november 20.00u

Middenkoor Vocalis van parochiekern H. Joannes de Doper uit Katwijk bestaat dit jaar 25 jaar en viert dat muzikaal met wie wil.
Kom dus vrijdagavond 16 november om 20.00 uur naar de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 voor een gratis jubileumconcert met vele verrassingen, muzikaal, in beelden en in woord en daden. Kom niet alleen, maar neem zeker twee andere muziekliefhebbers mee! Het jubileumconcert kent ook twee gastkoren, kinderkoor De Vrolijke Noot, vertederend om een 35 kids muzikaal te zien stralen, en ouderenkoor Cantemus.
Na afloop, zo rond 21.45 uur, is er voor wie wil ook de zeer geliefde ‘derde helft’ in de grote zaal van ‘de kleine Joannes’.

 

 

 

 

Gedoopt op zondag 21oktober 2018

Op zondag 21 oktober werd door pastor Kurvers gedoopt Joaquin Abel, zoon van Lizet Gonzales en Frank Paalvast.

Wij spreken de hoop uit dat Joaquin zal opgroeien als een gelovig mensenkind.

 

 

Gedoopt op zondag 30 september 2018

Op zondag 30 september doopte diaken Brink de circa een jaar oude Josephine Caroline Nelline, dochter van Gabrielle en Christian Lindhout.

Wij spreken de hoop uit dat Josephine zal opgroeien als een gelovig mensenkind.

 

 

Gezinscatechese: pagina 11 uit nummer oktober-2018 van De Augustinus

Downloaden van deze pagina: klik op de blauw gekleurde tekst hieronder

Pagina 11 uit het OKT nummer-2018 van De Augustinus

 

 

Start Gezinscatechese in januari 2019

In januari 2019 starten we in onze parochie met een nieuw catecheseproject voor gezinnen.
Hiermee hopen we een aanbod te doen aan ouders van nu; ouders die het geloof aan hun kinderen willen doorgeven en ook zelf verlangen naar verdieping en bezinning.

Wilt u meer weten en u aanmelden?

Ga naar deze link. Met deze link kunt u een informatie-brief en een informatie-folder downloaden en als u mee wilt doen, kunt u zich via deze link ook aanmelden.

 

Zondag 9 september vierden wij het 35-jarig bestaan van Pro Deo

Afgelopen zondag 9 september vierden we in de eucharistieviering feestelijk dat ons koor Pro Deo 35 jaar bestaat.

Ter gelegenheid hiervan was de oprichter van het koor en onze oud-pastoor, pastor Rob Kurvers dan de celebrant tijdesn deze viering, hierbij geassisteerd door diaken George Brink.

Uiteraard zorgde Pro Deo dan voor de muzikale omlijsting.

 

 

 

Keuze Centrale kerk Wassenaar

 

Op 16 augustus jl.  is bekend gemaakt dat onze bisschop mgr. J.H.J. van den Hende heeft ingestemd met het voorgenomen besluit van het Parochiebestuur om de Sint Willibrorduskerk als centrale kerk in Wassenaar aan te wijzen.

 

Voor meer informatie: zie het tabblad Keuze Centrale kerk Wassenaar

 

 

 

Woord- en gebedsviering op de Kermis op zo. 12 augustus

 

Voor het tweede jaar was er op  zondag 12 augustus – de zondag van de feestweek in de gemeente Wassenaar – een Woord- en Gebedsviering op het terrein van de botsauto’s op de Wassenaarse kermis.
Het was een eenvoudige viering van precies een half uur met gebed, de lezingen van de dag en een preekje van kapelaan Boris Plavčić. Dit afgewisseld met samenzang krachtig ondersteund door het gelegenheidskoor begeleid op het keyboard door Emmy van der Wilk. Zij bespeelt het klavier overal, ook tussen de botsauto’s.
Na afloop zegende de kapelaan de attracties tezamen met twee van onze misdienaren.

 

 

 

H. Hartbeeld met duif: de H. Geest?


foto: MdM

 

 

Viering feest H. Hart van Jezus vrijdagavond 8 juni jl.

 

Vrijdagavond 8 juni jl. begeleidde de gebedsgemeenschap Emmanuel – ter ere van het feest van het H. Hart van Jezus – de Aanbidding van het Allerheiligste in onze kerk de Sint Willibrordus.
Er werden verschillende aanbiddingsliederen gezongen, die ons hielpen om stil te staan bij de liefde van God voor ieder van ons.