Nieuwe folder Gezinskerk RK-Wassenaar

Voor het eerst heeft RK Gezinskerk Wassenaar het complete aanbod voor gezinnen voor het hele schooljaar 2019-2020 in één folder. De folder wordt binnenkort bij alle ingeschreven RK gezinnen met schoolgaande kinderen in Wassenaar bezorgd en is bedoeld als hartelijke uitnodiging en stimulans om mee te doen.

NOOT: U kunt rechtstreeks op deze site  de inhoud van de planning voor het schooljaar 2019-2020 zichtbaar krijgen en in eigen beheer afdrukken. Ga daarvoor naar het tabblad Activiteiten Gezinskerk-Wassenaar.

 

Door als gezin mee te doen, maak je ruimte om met Jezus op weg gaan. Zo kan Hij een richtingwijzer, bron en steun voor jezelf als ouders en voor de kinderen zijn. In het leven van alledag en bij de belangrijke gebeurtenissen in het leven als huwelijk, geboorte, ziekte en dood heeft Hij meer te bieden dan wie ook. Zo ontdekken ook de kinderen dat ze geliefd zijn en dat God hen roept om hun steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Samen naar de kerk gaan biedt ook quality time voor het gezin; dat is quality time met God en elkaar. Dit is echt anders dan de quality time met de andere goede dingen van het leven. Tijd met God is gegarandeerd heilzaam, in veel opzichten.

Er is een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Al enige jaren is er Kleuterkerk een laagdrempelig concept voor de kleintjes en zijn er de gezinnenzondagen met twee kinder- woorddiensten tijdens de Mis: Eén voor de kinderen van groep 1 tot groep 4 en één voor de kinderen van groep 4 en ouder. Nieuw zijn de Tienermissen voor middelbaar scholieren op zaterdagavond. Ook de jaarlijkse Mis op het strand van Katwijk staat erin.

De folders liggen in de Mariakapel van de Sint Willibrorduskerk (Kerkstraat 77). Stuur een mail naar gezinskerk-wassenaar@parochie-augustinus.nl als je hem thuis wilt krijgen.

Pastoor Michel Hagen