Pianiste Pro Deo geslaagd voor haar bachelor met een 9 (!) aan het Conservatorium. GEFELICITEERD!!!

“Onze” Lieselotte van Tol behaalde op 14 juni haar Bachelors diploma – met niet minder dan een 9 – aan het Conservatorium in Rotterdam.

U weet wel,  Lieselotte, zij is het jonge meisje dat zo voortreffelijk en subtiel de liederen van Pro Deo begeleidt aan onze vleugel. En eindeloos repeteert ,en er klankkleur in brengt, totdat tekst en muziek de eenheid vormen die bedoeld is.  Op 14 juni speelde zij de sterren van de hemel, een uur lang, uit haar hoofd.  PROFICIAT. Een groot aantal leden van Pro Deo waren er met een bus naar toe gegaan (zie de 2e foto).

Wij – leden van Pro Deo – hebben genoten van haar spel en hopen dat zij nog lang bij ons zal blijven en een inspiratie zal blijven voor ons koor en voor u allen.